Follow NextphaseGR on Twitter  
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟ
Μετά από πάνω από 8 χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας μας, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να την τερματίσουμε.
Η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί την 31η Δεκεμβρίου 2017.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.
Η ομάδα των αποδείξεων.

Είσοδος στις "Αποδείξεις"

 
 
Ανοίξτε ένα νέο λογαριασμό μέλους.
Ξεχάσατε ή θέλετε να αλλάξετε το Password σας;

Ίσως να σας ενδιαφέρουνΓυψοδομική
Golden Deals

Καλώς ήρθατε στις "Αποδείξεις"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΟ

Μετά από πάνω από 8 χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας μας, δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να την τερματίσουμε.

Η υπηρεσία θα σταματήσει να λειτουργεί την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Σας προτείνουμε να προβείτε άμεσα σε εξαγωγή των δεδομένων σας σε μορφή Excel ή PDF πριν τον τερματισμό της υπηρεσίας προκειμένου να αποθηκεύσετε τις αποδείξεις σας. Μετά το τερματισμό της υπηρεσίας θα είμαστε σε θέση να σας αποστείλουμε τις αποδείξεις σας μόνο στο email που χρησιμοποιήσατε για την δημιουργία του λογαριασμού σας και σε κανένα άλλο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα των αποδείξεων.

«Το κυνήγι των αποδείξεων γίνεται ευκολότερο….»

Η ιστοσελίδα που επισκεφτήκατε αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των αποδείξεων που θα πρέπει στο εξής όλοι μας να διατηρούμε. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας καθώς και των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει ξεκίνησε για κάλυψη των προσωπικών μας αναγκών (ως προς το συγκεκριμένο θέμα) αλλά μετά από την προτροπή γνωστών και φίλων αποφασίσαμε να επιτρέψουμε την εγγραφή σε όλους όσους ενδιαφέρονται και μάλιστα δωρεάν.

Ναι, δωρεάν! και χωρίς να πρέπει να κατεβάσετε τίποτα στον υπολογιστή σας!

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα δωρεάν λογαριασμό και θα έχετε άμεσα πρόσβαση στο σύστημα καταχώρησης αποδείξεων

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η απλή καταγραφή των αποδείξεων από όλους εμάς με αποτέλεσμα την εύκολη και ασφαλή διαχείρισή τους όταν και όπως αυτό απαιτηθεί.

Γιατί άλλωστε να είμαστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουμε μελλοντικά την ανάγκη για μαζική και χειρόγραφη καταγραφή τους όταν θα χρειαστεί να κάνουμε τη φορολογική μας δήλωση; Γιατί να έρθει ξαφνικά η μέρα που θα «πελαγώσουμε» κάνοντας προσθέσεις και υπολογίζοντας αθροίσματα για την εξασφάλιση του «αφορολόγητου ποσού» του εισοδήματός μας,όταν μπορούμε από σήμερα με πολύ απλές κινήσεις να εξασφαλίσουμε μια ορθή και απλή διαδικασία;

Η λύση είναι απλή και βρίσκεται εδώ!

Πώς ωφελούμαι με την εγγραφή μου στην ιστοσελίδα;

  • Πρόσβαση στην κατάσταση των αποδείξεών μου, από οποιοδήποτε υπολογιστή ή συσκευή (π.χ. PDA, κινητό τηλέφωνο, iPhone κλπ (beta) ) με σύνδεση στο διαδίκτυο.

  • Μπορώ απλά και εύκολα να καταγράψω μια απόδειξη μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

  • Ελέγχω ανά πάσα στιγμή το συνολικό ποσό αποδείξεων που έχω συγκεντρώσει ή ακόμα των συνόλων ανά κατηγορία δαπανών (π.χ. σουπερμαρκετ, βενζίνες κλπ) για να γνωρίζω πραγματικά που βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή.

  • Μπορώ ακόμα και να εξάγω τα στοιχεία σε φύλλο εργασίας (π.χ. Excel) για περισσότερη επεξεργασία ή να τα εκτυπώσω.

  • Ελαχιστοποιώ την ανάγκη για πληκτρολόγηση μέσα από ένα «έξυπνο» περιβάλλον χρήσης που «θυμάται» πρόσφατα στοιχεία που καταχώρησα. Έτσι π.χ για αποδείξεις από σουπερμάρκετ, φούρνους , βενζινάδικα, καταστήματα που επισκέπτομαι συχνά, δε χρειάζεται κάθε φορά να πληκτρολογώ όλα τα στοιχεία της επιχείρησης αλλά επιλέγω εύκολα τον προμηθευτή μου (αυτόν που «έκοψε» την απόδειξη) μέσα από λίστα.

  • Μπορώ να προσθέτω σχόλια σε μορφή κειμένου για κάθε απόδειξη (μόνο εάν το θέλω και με βοηθά να κρατώ περισσότερα στοιχεία για τις αγορές μου).

  • Πλέον, το μόνο που πρέπει να κάνω (αφού καταχωρήσω μια απόδειξη) είναι να τη διατηρήσω με τις υπόλοιπες, σε ένα μεγάλο φάκελο ή καλύτερα ένα χάρτινο κουτί (π.χ. κουτί από ζεύγος υποδημάτων) που το φυλάσσω σε σκιερό και χωρίς υγρασία μέρος για την καλύτερη διατήρηση του φωτοευαίσθητου χαρτιού που χρησιμοποιείται από τις ταμειακές μηχανές.

Πόσο ασφαλής είναι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα; Κινδυνεύουν τα δεδομένα μου;

Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι ανώνυμη και η πρόσβαση γίνεται με χρήση user name & password. Χρειαζόμαστε απλά ένα email για επαλήθευση στοιχείων και υπενθύμιση κωδικών πρόσβασης σε περίπτωση που τα ξεχάσετε. Τα στοιχεία όσων εγγραφούν είναι απόλυτα ασφαλή και δεν θα παραχωρηθούν είτε θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Επίσης δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσουμε ονοματεπώνυμα ή όποια άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Απαραίτητο μόνο στοιχείο είναι ένα ισχύον email.

Οδηγίες χρήσης

Δείτε ένα σύντομο video...

Ίσως να σας ενδιαφέρουν